• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Luipaard Jaspis Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89024

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Luipaard Jaspis

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Leopard Skin Jaspis, of Luipaard Jaspis, is een soort Rhyoliet, een halfedelsteen die bekend staat om zijn unieke en onderscheidende uiterlijk. Ze wordt gekenmerkt door haar gevlekte patronen die lijken op de vlekken van een luipaard of jaguar, vandaar de naam. Luipaard Jaspis wordt vaak gebruikt in sieraden en als decoratieve steen.


Luipaard Jaspis kan bescherming bieden tegen negatieve energieën en

psychische aanvallen. De steen heeft aardende eigenschappen, waardoor individuen verbonden blijven met de aarde en in balans en gecentreerd blijven. Luipaardhuidjaspis wordt soms gebruikt om de creativiteit te vergroten en de verbeelding te stimuleren. Sommige beoefenaars gebruiken het voor fysieke en emotionele genezing. Er wordt aangenomen dat ze de fysieke kracht en vitaliteit bevordert. Vanwege haar naam en uiterlijk wordt luipaardhuidjaspis soms geassocieerd met

verbinding met dierengeesten en hun energieën. Afhankelijk van de kleur kan luipaardhuidjaspis geassocieerd worden met

specifieke chakra's. Als het bijvoorbeeld roodtinten bevat, kan het voor

aarding gekoppeld zijn aan het wortelchakra.


Leopard Skin Jaspis kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.