• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lithiumkwarts Cluster Hanger RVS

Productnr.: 90762

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Lithiumkwarts

Deze hanger heeft een RVS oogje. Hij is circa 27 mm hoog en 35 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


"Lithiumkwarts" verwijst doorgaans naar een soort kwartskristal dat sporen van lithium in haar structuur bevat. Deze variëteit aan kwarts staat bekend om haar verzachtende en kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt bij kristalgenezing en metafysische praktijken. Mensen geloven dat lithiumkwarts kan helpen stress en angst te verminderen en het emotionele evenwicht te bevorderen.


Er wordt aangenomen dat lithiumkwarts een kalmerende en verzachtende energie heeft, waardoor ze nuttig is voor emotionele genezing. Ze wordt vaak gebruikt om stress, angst en emotionele onevenwichtigheden te verlichten. Veel mensen gebruiken lithiumkwarts tijdens meditatie om de ontspanning te verbeteren, hun spirituele verbinding te verdiepen en innerlijke vrede te vergemakkelijken. Lithiumkwarts wordt vaak geassocieerd met het hart- en kruinchakra. Er wordt aangenomen dat ze deze energiecentra opent en op elkaar afstemt, waardoor liefde, mededogen en spiritueel inzicht worden bevorderd. Sommige beoefenaars gebruiken lithiumkwarts om hun energievelden in evenwicht te brengen en te harmoniseren. Er wordt gedacht dat ze helpt negatieve energieën vrij te maken en emotionele stabiliteit te bevorderen. Er wordt aangenomen dat het plaatsen van lithiumkwarts onder je kussen of in de buurt van je bed de slaapkwaliteit verbetert en nachtmerries vermindert.


Reinigen en opladen...

Lithiumkwarts is niet geschikt om met water gereinigd te worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.