• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lemurian Root / Code Keeper of Freedom Hanger RVS

Productnr.: 687370

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

De Lemurian Root of Code Keeper of Freedom

Deze hanger heeft een zilver vergulde rand met een RVS oogje. Hij is circa 39 mm hoog en 10 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


De Lemurian Root, of Code Keeper of Freedom, is een vrij recentelijk gevonden vorm van Bergkristal. Het is een zaadkristal. Zaadkristallen zijn kristallen die allemaal los van elkaar worden gevonden in zand, net zoals je zaadjes zou planten. Ze worden ook wel Lemurische Zaadkristallen genoemd, omdat ze vallen onder de zelfhelende kristallen. Zaadkristallen zijn eigenlijk afgebroken kristalletjes die na afbreking van de cluster het weer voor elkaar krijgen om zichzelf te helen, opnieuw aan te groeien. Dit maakt dat ze vaak gevonden worden als dubbeleinder, met een punt aan beide uiteinden. Echter hoeven het niet altijd dubbeleinders te zijn. Deze kristallen worden als de moeder van de zaadkristallen beschouwd, vanwege hun unieke groei. Wanneer je de steen van dichterbij bekijkt kun je een soort patroon zien van etsen en lijnen.


De werking van Lemurian Root...

De Lemurian Root, of Code Keeper of Freedom, is een Bergkristal met een hele hoge trilling. Deze stenen zijn nog niet zo lang geleden voor het eerst gevonden. Er zit veel informatie in deze steen opgeslagen. Wanneer je de steen dan ook van dichterbij bekijkt met een microscoopje, kun je verschillende tekens en etsen zien in deze steen. Het is een hele fijne steen om toe te passen in spirituele praktijken zoals meditaties. Je kunt de energie van de steen door je hele lijf voelen. Hij kan je goed helpen om los te komen uit oude patronen. Een lemurian root opent en activeert het derde oog, de kruinchakra en het achtste chakra. Deze kristallen helpen bij het ontwaken en het creëren vanuit de Goddelijke bron in verbinding met de zielsbestemming. Hij maakt vrij en brengt een hoger bewustzijn. Een lemurian root zorgt voor een diepe, holistische heling.

Hij kan je helpen bij de communicatie met hogere energieën. Je kunt er persoonlijke informatie mee ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, hij geeft de informatie en inzichten die je op dat moment nodig hebt.

De unieke groei van dit kristal staat symbool voor vrijheid. Hij kan je leren zo te leven als jouw ziel dat verlangt.

Spiritueel gezien staan deze kristallen dan ook voor groei. Ze zouden het lichaam kunnen ondersteunen in het zelfhelende vermogen. Ook worden ze vele toegepast bij mensen met stress of depressies. Ze hebben een kalmerende werking en kunnen je wat meer licht geven. In spiritueel werk kunnen ze super ondersteunen bij het dichten van blokkades en gaten in de aura. Ze kunnen negatieve energieën via de aarde afvoeren en vergroten het eigenbewustzijn.


Reinigen en opladen...

De Lemurian Roots kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Het is een Bergkristal, de steen hoeft dus in principe niet persé opgeladen te worden. Je kunt de steen wel ontladen met Hematiet bijvoorbeeld.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.