• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Leeuwenkracht, De Groene Linde

Productnr.: 7442931448484


Beschrijving

"Kom maar op! Je kunt het!"

Ingrediënten: Grove Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot Reggio, Patchouli en Vetiver.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.


Leeuwenkracht geeft je kindje vertrouwen. Kindjes die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Je ziet ze twijfelen en kijken. Ze overwegen of ze dit nieuwe aan zullen gaan. Het onderliggende is zelfvertrouwen. Kan ik het wel?
Leeuwenkracht geeft je kindje wat meer daadkracht omdat het op een vriendelijke manier op de grond wordt gezet. De energie komt beter in het lichaam te zitten, vooral in het onderlichaam waar de eerste twee chakra's zorgen voor actie en daadkracht.


Tips in gebruik

Roomspray: geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Vanaf 4 jaar kun je deze spray ook als Auraspray gebruiken door boven het hoofd te sprayen. Laat dan jouw kind de ogen sluiten en de adem 5 tellen inhouden. Zo heeft jouw kindje geen last van de alcohol.


Etherische olie: gebruik volgens het doseer schema in een diffuser om zo de ondersteunende ingrediënten te verspreiden in je leefomgeving.


Roll on: fantastisch om op deze manier jouw kindje te ondersteunen! Als kindjes de roller zelf op hun polsjes smeren en achterin de nek krijgen ze extra zelf vertrouwen! Zorg dat jouw kind de roller bij zich heeft op spannende momenten. de ultieme manier is om het kindje een roll-on te geven en als ze zelf vinden dat ze het nodig hebben kunnen ze het op de polsen rollen. Dat geeft Leeuwen Kracht!


Massage olie: geef je kindje een massage of een voetmassage om beter te centreren, beter op de grond te zetten.