• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lavasteen (Basalt) Zaksteen 5-25 gram

Productnr.: 88884

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Lavasteen (Basalt)

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 25 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Lavasteen, ook wel bekend als basalt, is een gesteente dat wordt gevormd uit gestolde lava na een vulkanische uitbarsting.

Hoewel het technisch gezien geen edelsteen is, wordt lavasteen veel gebruikt in sieraden en bevat het ook energetische eigenschappen.


De spirituele werking van Lavasteen...

Lavasteen is een krachtige aardende steen die helpt om een sterke verbinding met de aarde en de fysieke wereld te creëren. Het centreert je energie en verankert spirituele praktijken.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met transformatie en wedergeboorte. Het kan helpen bij het loslaten van oude patronen en blokkades, en het bevorderen van positieve veranderingen in je leven.

Ook wordt hij vaak gebruikt als een beschermende steen. Hij weert negatieve energieën en entiteiten af en creeërt een energetisch schild om je heen.


De mentale werking van Lavasteen...

Lavasteen bevordert emotionele balans en stabiliteit. Het vermindert emoties als woede, angst en andere negatieve emoties, waardoor het een gevoel van kalmte en rust bevordert. Hierdoor wordt stress en spanning vermindert, waardoor je lichaam en geest beter kunnen ontspannen.

Ook vergroot hij je zelfvertrouwen en moed. Het kan helpen bij het overwinnen van angsten, het nemen van initiatieven en het bevorderen van zelfexpressie.


De lichamelijke werking van Lavasteen...

Lavasteen bevordert een gezonde energiecirculatie in het lichaam. Hierdoor draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid en het stimuleren van vitaliteit.

Ook wordt hij gebruikt voor pijnverlichting. Het helpt namelijk bij het verminderen van spierspanning, ontstekingen en pijntjes in het lichaam.

Lavasteen heeft natuurlijke thermische eigenschappen, waardoor het warmte vasthoudt en kan worden gebruikt als een warmtebron. Dit kan helpen bij het verlichten van spierspanning en het bevorderen van ontspanning.


Reinigen en opladen...

Lavasteen kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.