• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Larimar Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88532

€ 14,99
incl. btw
Niet op voorraad

Beschrijving

Larimar

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Larimar is een zeldzame edelsteen die voornamelijk wordt gevonden in de Dominicaanse Republiek. Het staat bekend om zijn prachtige blauwe kleur, variërend van lichtblauw tot turquoise, en wordt vaak beschouwd als een steen van de zee vanwege zijn kleur en de energie die het met zich meebrengt.


Larimar wordt vaak geassocieerd met de energie van de zee en wordt beschouwd als een steen van rust, vrede en spirituele verbinding. Het helpt hierdoor een diepere connectie met de natuurlijke wereld en de elementen te ontdekken. Daarnaast bevordert hij spirituele groei en bewustwording. Hij helpt bij het openen van je keelchakra en derde oog, waardoor intuïtie, helderziendheid en spirituele inzichten worden versterkt. Ook wordt het soms gebruikt om de communicatie met spirituele gidsen, engelen en hogere dimensies te vergemakkelijken. Het kan helpen bij het ontvangen van boodschappen en begeleiding vanuit het hogere bewustzijn, waardoor het bijvoorbeeld erg geschikt is om te gebruiken tijdens meditaties.


Larimar bevordert emotionele heling en zorgt ervoor dat je makkelijker blokkades kan opheffen. Het helpt bij het kalmeren van emoties, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van vrede en sereniteit. Deze steen brengt harmonie en balans in emoties en relaties. Hij helpt ook bij het verminderen van conflicten, het bevorderen van empathie en het creëren van een gevoel van innerlijke vrede. Larimar wordt gebruikt voor fysieke heling. Hij heeft namelijk een positieve invloed op het verlichten van pijn, het ondersteunen van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Daarnaast wordt hij soms gebruikt om stress en spanning te verminderen. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, waardoor het lichaam beter kan ontspannen.


Reinigen en opladen...

Larimar is heel gevoelig voor licht en verliest hierdoor zijn blauwe kleur. Deze steen kan dus beter niet opgeladen worden met zonlicht. Larimar kan ook beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.