• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lapis Lazuli Kinderarmband 4mm

Productnr.: 66610

€ 16,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Lapis Lazuli

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Lapis lazuli is een prachtige edelsteen die al duizenden jaren wordt gewaardeerd om zijn intense blauwe kleur en historische betekenis. De steen bestaat uit meerdere mineralen, waaronder Lazuriet, Calciet en Pyriet. De belangrijkste component, Lazuriet, is verantwoordelijk voor de kenmerkende diepblauwe kleur.


De spirituele werking van Lapis Lazuli...

Lapis lazuli bevordert spiritueel bewustzijn en intuïtie. Het kan helpen bij het openen van het derde oog-chakra en het versterken van de verbinding met hogere spirituele dimensies.

Ook wordt het gebruikt om de communicatie met spirituele gidsen, engelen of hogere wezens te vergemakkelijken. Hierdoor is het erg geschikt om te gebruiken tijdens meditatie om boodschappen uit het hogere bewustzijn te ontvangen.

Daarnaast wordt deze steen geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei, zelfreflectie en zelfontdekking. Het helpt bij het verkennen van innerlijke wijsheid en het vinden van spirituele richting.


De mentale werking van Lapis Lazuli...

Lapis lazuli wordt vaak gebruikt om een gevoel van innerlijke vrede en rust te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en negatieve gedachten, en het stimuleert emotionele balans.

Ook bevordert deze steen zelfexpressie en het uiten van gedachten en emoties. Het helpt bij het loslaten van onderdrukte gevoelens en het bevordert eerlijke communicatie.

Daarnaast wordt Lapis Lazuli gebruikt om het zelfvertrouwen te vergroten en een positief zelfbeeld te bevorderen. Het kan helpen bij het overwinnen van verlegenheid en het stimuleren van zelfacceptatie.


De lichamelijke werking van Lapis Lazuli...

Lapis lazuli heeft een positieve werking op de keel-chakra en bevordert een gezonde keel en stem. Het kan helpen bij keelpijn, keelontsteking en stemproblemen.

Deze steen wordt ook gebruikt om hoofdpijn te verlichten en spanning in het hoofd en de nek te verminderen. Het helpt bij het ontspannen van de spieren en het bevorderen van een gevoel van opluchting.

Ook reinigt hij je lichaam, waardoor je vitaliteit en algehele welzijn verbeteren.


Reinigen en opladen...

Lapis Lazuli kan, omdat deze Pyriet bevat, beter niet worden gereinigd met water omdat de kans op roest kan ontstaan. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.