• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Labradoriet Armband 6mm

Productnr.: 87384

€ 13,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Labradoriet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Labradoriet is een edelsteen die voornamelijk bekend staat om zijn spectaculaire kleuren en lichteffecten. Het is een veldspaatmineraal dat behoort tot de plagioklaasfamilie. Labradoriet komt voornamelijk voor in de kleuren grijs, groen, blauw en goudgeel, en vertoont vaak een iriserend effect, dat bekend staat als "labradorisatie" of "labradoriscentie". Dit effect wordt veroorzaakt door de breking van licht in de steen door microscopische lamellen en insluitsels. Deze eigenschap maakt elke Labradoriet uniek. De steen is vernoemd naar het schiereiland Labrador in Canada, waar het voor het eerst werd ontdekt in de 18e eeuw. Het wordt echter ook gevonden in andere delen van de wereld, waaronder Rusland, Madagascar, Mexico en Finland.


De spirituele werking van Labradoriet...

Labradoriet is een krachtige steen voor spirituele bescherming. Het vormt een schild tegen negatieve energieën, entiteiten en psychische aanvallen. Daarnaast versterkt het je intuïtie en innerlijke weten te versterken. Het kan helpen bij het ontwikkelen van helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid. Deze steen wordt geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het verkennen van verschillende niveaus van bewustzijn en het openen van de geest voor nieuwe inzichten en ervaringen. Ook versterkt en beschermt hij je energieveld (aura) rondom je lichaam. Hierdoor worden negatieve energieën buiten gesloten en worden energielekken voorkomen.


De mentale werking van Labradoriet..

Labradoriet helpt bij het verminderen van stress, angst en onrust. Het heeft een kalmerend effect op emoties en bevordert innerlijke rust. Daarnaast versterkt hij je zelfvertrouwen en helpt het bij het uiten van gedachten en emoties. Hierdoor kun je je verlegenheid overwinnen en je zelfexpressie bevorderen.


De lichamelijke werking van Labradoriet...

Labradoriet heeft een positieve invloed op je energie en verlichting van fysieke klachten, zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, spijsverteringsproblemen en reumatische aandoeningen. Daarnaast versterkt Labradoriet je immuunsysteem en het stimuleert hij het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor je algehele gezondheid verbetert.


Reinigen en opladen...

Labradoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Een hele fijne manier om Labradoriet op te laden is door deze een nachtje in de grond te stoppen, vanwege zijn aardende werking.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.