• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kunziet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 94688

€ 24,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Kunziet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Kunziet is een edelsteen die behoort tot de spodumeen-familie. Het is vernoemd naar de Amerikaanse juwelier George Frederick Kunz, die het in het begin van de 20e eeuw populair maakte. Kunziet staat bekend om zijn prachtige kleuren, variërend van lichtroze tot violet.


Kunziet staat sterk in verbinding met de hartchakra en wordt gebruikt om de energie van deze chakra in balans te brengen. Het kan helpen bij het openen van het hart voor liefde, zowel voor jezelf als voor anderen, en het bevorderen van harmonieuze relaties. Ook stimuleert het je spirituele groei en bewustzijn. Het helpt je bij het versterken van je intuïtie en het ontwaken van spirituele inzichten. Kunziet wordt beschouwd als een steen van emotionele heling en bevordering van liefde en mededogen. Hij helpt je emotionele blokkades los te laten, vermindert stress en bevordert emotionele balans. Daarnaast bevordert het ontspanning. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën en het creëren van een gevoel van innerlijke vrede en kalmte. Kunziet wordt gebruikt voor de verlichting van hoofdpijn en migraine. Het kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verlichten van spanning in het hoofdgebied. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de hormonale balans in het lichaam. Het helpt bij het reguleren van de hormoonproductie en het verminderen van stemmingswisselingen door hormonale schommelingen.


Reinigen en opladen...

Kunziet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.