• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kunziet Armband Split

Productnr.: 88520

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Kunziet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Kunziet is een edelsteen die behoort tot de spodumeen-familie. Het is vernoemd naar de Amerikaanse juwelier George Frederick Kunz, die het in het begin van de 20e eeuw populair maakte.

Kunziet staat bekend om zijn prachtige kleuren, variërend van lichtroze tot violet.


Kunziet staat sterk in verbinding met de hartchakra en wordt gebruikt om de energie van deze chakra in balans te brengen. Het kan helpen bij het openen van het hart voor liefde, zowel voor jezelf als voor anderen, en het bevorderen van harmonieuze relaties.

Ook stimuleert het je spirituele groei en bewustzijn. Het helpt je bij het versterken van je intuïtie en het ontwaken van spirituele inzichten. Kunziet wordt beschouwd als een steen van emotionele heling en bevordering van liefde en mededogen. Hij helpt je emotionele blokkades los te laten, vermindert stress en bevordert emotionele balans. Daarnaast bevordert het ontspanning. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën en het creëren van een gevoel van innerlijke vrede en kalmte. Kunziet wordt gebruikt voor de verlichting van hoofdpijn en migraine. Het kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verlichten van spanning in het hoofdgebied.

Daarnaast heeft het een positieve invloed op de hormonale balans in het lichaam. Het helpt bij het reguleren van de hormoonproductie en het verminderen van stemmingswisselingen door hormonale schommelingen.


Reinigen en opladen...

Kunziet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.