• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

K2 Jaspis Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 87857

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

K2 Jaspis

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


K2 jaspis is een edelsteen die wordt gewaardeerd vanwege haar unieke en opvallende verschijning. Het is een combinatie van azuriet en graniet en wordt voornamelijk gevonden in de regio rond de K2-berg in Pakistan. De steen heeft een helder blauwe kleur met witte vlekken en patronen, wat resulteert in een prachtig esthetisch effect.

Veel mensen genieten van het dragen van K2 jaspis als sieraad, terwijl anderen het gebruiken tijdens meditatie, healingpraktijken of gewoon als decoratief object. Het is belangrijk om te vertrouwen op je eigen intuïtie en persoonlijke ervaringen bij het werken met edelstenen, inclusief K2 jaspis, om te bepalen hoe het voor jou resoneert en welke voordelen het kan bieden.


De werking van K2 Jaspis...

De werking van K2 jaspis wordt vaak geassocieerd met de eigenschappen van de stenen die het bevat, namelijk azuriet en graniet.

K2 Jaspis helpt bij het vergroten van bewustzijn en inzicht. Het kan ondersteunen bij het verkennen van diepere niveaus van bewustzijn en het vergroten van spiritueel begrip.

De blauwe azurietinclusies in K2 jaspis worden geassocieerd met de keelchakra en kunnen helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden. Het kan ook de intuïtie versterken en spirituele communicatie vergemakkelijken.


K2 jaspis wordt verondersteld een balancerende en harmoniserende werking te hebben op lichaam, geest en emoties. Het kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en het in evenwicht brengen van verschillende aspecten van het leven. K2 jaspis wordt soms gezien als een beschermende steen, die kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het bevorderen van een gevoel van veiligheid.


Reinigen en opladen...

K2 Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.