• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Ioliet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89037

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Ioliet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Ioliet is een variatie op Cordieriet. In tegenstelling tot deze steen is Ioliet echter doorzichtig. Hij behoort tot de Cyclosilicaten. De kleuren waarin deze steen voorkomt zijn grijs, blauw, paars, geel of bruin. De steen heeft daarnaast een vettige glans over zich heen. Het bijzondere aan deze steen is dat hij vanuit verschillende hoeken (en dus lichtinvallen) van kleur verschilt. Ioliet is vernoemd naar het Griekse woord voor violet. Hij wordt onder andere gevonden in Sri Lanka, Birma, Namibië, Brazilië, Tanzania en Madagaskar.


Ioliet heeft een hele hoge en lichte trilling, waardoor hij sterk in verbinding staat met aartsengel Raziël. Hij staat dan ook voor de verbinding tussen wetenschap en de mystieke kant van de wereld. Hij kan er hierdoor voor zorgen dat je terug in verbinding komt met het bewustzijn van je lichtlichaam. Hierdoor komen je paranormale gaven meer aan het licht en hebben die de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Ook bevordert de steen het ontvangen van visioenen, spiritueel reizen en communicatie met hogere energieën. En brengt het je chakra's terug in balans. Ioliet zorgt ervoor dat je oude patronen, die je niet meer dienen, kunt doorbreken. De steen bezit zowel vrouwelijke als mannelijke energie, waardoor je zowel in contact komt te staan met je intuïtie als de realiteit. Daarnaast helpt de steen je meer te vertrouwen op jezelf en je kunnen, waardoor je onafhankelijker zult worden van zowel mensen als bijvoorbeeld verslavingen. Ook heeft de steen een hele lichte energie die hij doorgeeft aan jou, waardoor je meer lichtheid van het leven kunt ervaren en je jezelf weer blijer zult voelen. Ioliet heeft een positieve werking op je keel, ademhaling, holtes, malaria, migraine en hypofyse. Ook zorgt het ervoor dat je koorts verlaagd bij infecties en werkt het bacteriedodend.


Reinigen en opladen...

Ioliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.