• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hyperstheen Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88940

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Hyperstheen

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Hyperstheen is een grijswit, groenwit, geelwit, bruin of zwartgrijze steen die een zijdeglans over zich heen heeft. Hij wordt daardoor ookk wel de Fluwelen Labradoriet genoemd. Het is echter geen Labradoriet, maar een steen een magnesium-ijzer-inosilicaat. De naam komt voort uit de Griekse woorden hyper (boven) en stenos (kracht). De steen wordt onder andere gevonden in de Verenigde Staten, Duitsland, China en Australië.


Hyperstheen heeft een krachtige spirituele werking. Vooral op je derde oog. Leg de steen op je derde oog en je kan beelden ontvangen, waardoor het bijna lijkt alsof je droomt, terwijl je wakker bent. Ook kun je er je manifestaties makkelijker werkelijkheid mee laten worden. Je zendt namelijk met behulp van deze steen je dromen uit naar het morfologisch veld en zij zullen daar een reactie op geven. Dit werkt het beste in de vorm van een meditatie. Daarnaast wordt het vaak gebruikt voor zelfgenezing, visualisaties en bij het reizen naar de benedenwereld op het medicijnwiel. Hyperstheen helpt je je dromen te visualiseren en vervolgens te verwezenlijken, waardoor je gelukkiger in het leven gaat staan. Hij heeft daarnaast een hele vriendelijke en beschermende energie. Dit kun je zeker ook bij jezelf terug gaan voelen. Ook helpt de steen je je angsten onder ogen te komen en te overwinnen, waardoor je kan gaan transformeren en ontwikkelen. Hyperstheen heeft een positieve werking op de zuivering van je lichaam en heeft daardoor dus een hoop bijkomende gezondheidsvoordelen die als gevolg hiervan optreden.


Reinigen en opladen...

Hyperstheen is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.