• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Honing Calciet Hanger 925 Zilver Groot

Productnr.: 88548

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Honing Calciet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Let op: Deze hanger is groter dan onze andere 925 zilver hangers.


Honingcalciet vertoont doorgaans goudgele tinten, variërend van bleke honing tot diepe amberkleurige tinten. De kleuring wordt vaak toegeschreven aan de aanwezigheid van ijzeronzuiverheden tijdens de vorming ervan. Honingcalciet kan variëren van doorschijnend tot transparant, waarbij sommige exemplaren een zachte, gloeiende doorschijnendheid vertonen wanneer ze tegen het licht in worden gehouden. Het is een sedimentair gesteente. Dit betekend dat het is ontstaan door de samenpersing van sediment. Hierdoor ontstaan ook alle laagjes in het kristal. De steen wordt onder andere gevonden in Polen, Duitsland, Brazilië en de Verenigde Staten.


De werking van Honing Calciet...

Honing Calciet heeft een hele warme en hoge vibratie. Hij staat sterk in verbinding met de energie van Venus (vrouwelijke energie). De steen helpt je je hart te openen voor jezelf en voor anderen. Je kan hierdoor jezelf meer openstellen tegenover andere mensen en zachter worden qua persoonlijkheid. Ook opent hij de energie in je borst en keelgebied, waardoor je makkelijker kan praten en meer ruimte gaat voelen (letterlijk en figuurlijk). Daarnaast zorgt hij ervoor dat je nieuwe energie in je systeem krijgt (waardoor je kunt gaan transformeren rondom je zonnevlecht en tweede chakra). Hier worden oude stukken vol emotie verwerkt.

Honing Calciet vermindert stress, intense en zware emoties, het gevoel van onmacht, gevoel slachtoffer te zijn in een situatie en kalmeert hierdoor je geest. Daarnaast is hij erg geschikt voor mensen die last hebben van luiheid, want dit gaat hij tegen. Ook stimuleert hij je geheugen en zelfvertrouwen.

Honing Calciet heeft een positieve werking op je stofwisseling, immuunsysteem, opname van calcium, hartritmestoornissen, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en groei (bij kinderen).