• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Himalaya zoutlamp stopcontact wit

Productnr.: 89564

€ 24,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Een Himalaya zoutlamp is een lust voor het oog, maar buiten zijn natuurlijke schoonheid en licht ook een geweldig reinigende steen. Zodra de steen warm wordt (door het licht) gaat de steen zweten. Hierdoor reinigt hij de ruimte waarin hij staat. Het is belangrijk om een passende steen voor de ruimte te kiezen: hoe groter de ruimte, hoe groter de steen. Natuurlijk kan je ook meerdere stenen neerzetten in een ruimte.

De kleine Himalaya zoutlamp voor in het stopcontact is ideaal voor in de slaapkamer of op de overloop/gang.


De lampjes worden compleet geleverd, inclusief lampje.


Himalaya zout

Himalaya zout wordt vaak gebruikt bij het koken van gerechten, maar het heeft ook een hoop voordelen op spiritueel en lichamelijk vlak.

Zoals de naam al doet vermoeden komt het zout uit het zuid-westelijke deel van de Himalaya. Het wordt al tijden lang gebruikt en vooral vroeger waren oude stammen overtuigd van de geneeskrachtige werking van dit zout.

De kracht van dit zout komt doordat het is ontstaan in het water waar leven in is gevormd. Dit wordt ook wel de 'oersoep' genoemd. Het water bevatte namelijk alle bouwstoffen die nodig waren om de basis te vormen van leven. De cellen die in dat water ontstonden zijn uiteindelijk geëvolueerd in de mens.


De spirituele werking van Himalaya zout

Himalaya zout heeft een sterke zuiverende werking op zowel je lichaam, geest als de ruimte waarin je je bevindt. Er zijn namelijk ook lampen en theelichten gemaakt van Himalaya zout, zodat je deze in een ruimte kan plaatsen. Die zuivert dan de negatieve energie uit een ruimte.


De mentale werking van Himalaya zout

Himalaya zout haalt negatieve energie uit je lichaam en de ruimte om je heen, waardoor je je weer lichter en gelukkiger gaat voelen. Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op vermoeidheid en angst.


De lichamelijke werking van Himalaya zout

Himalaya zout heeft een positieve werking op je afweersysteem, keelpijn, gal-, nier- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmproblematiek, menstruatieklachten, spijsverteringsklachten, ontstoken tandvlees, slechte adem, tandsteen, hoesten, verkoudheid, voetschimmel, overmatig transpireren bij voeten, insectenbeten, jeuk, kleine wondjes, fysiologisch evenwicht, stofwisseling, zuivering van het lichaam, vitaliteit en overmatige behoefte aan ongezonde voeding en andere middelen, zoals koffie, tabak, etc.


Reinigen en opladen

Himalaya zout hoeft niet gereinigd te worden.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.