• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hematiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88970

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Hematiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Hematiet is een roodbruine tot zwartgrijze steen. Hij heeft een metaalglans en is licht magnetisch. De steen bestaat uit ijzeroxide en ijzererts. De naam komt van het woord Griekse Aima (bloed). Dit komt omdat de steen soms een roodachtige kleur afgeeft aan andere stenen in de grond. Het wordt dus ook wel eens de bloedsteen genoemd. De steen wordt gevonden in onder andere Engeland, Italië, Mexico en Canada. De steen kans soms als heel zwaar worden ervaren. Dit komt onder andere door de sterke aardende werking. Schrik hier niet van. Het kan geen kwaad.


Hematiet heeft een krachtige aardende werking. Dit is erg goed voor mensen die het gevoel hebben dat ze soms aan het zweven zijn of voor het gebruik tijdens meditaties. Ook versnelt hij (spirituele) groeiprocessen en reinigt hij je lichaam van negatieve invloeden als energieën. Hematiet maakt het makkelijker om je doelen te realiseren. Hij zorgt ervoor dat je je krachtiger voelt in het hier en nu. Het is dus bijvoorbeeld erg geschikt voor timide mensen, zodat ze een duwtje in de rug krijgen en meer zelfrespect ontwikkelen. Ook is het erg geschikt voor mensen die last hebben van verslavingen of dwangmatige handelingen. Je wilskracht en overlevingsdrang wordt namelijk vergroot, waardoor het makkelijker is om niet toe te geven aan je verlangens als je dit niet wil. Als laatste verbeterd Hematiet ook je geheugen en concentratie. Bijvoorbeeld erg handig tijdens werk of school. Hematiet heeft een positieve werking op je bloed, het onttrekken van warmte uit je lichaam, nieren, het herstellen van weefsel, kramp en slapeloosheid.


Reinigen en opladen...

Hematiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Let op met het reinigen met water. Als de steen niet goed wordt afgedroogd, gaat hij roesten. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.