• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hematiet Grit 100 Gram

Productnr.: 001030022000

€ 5,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze hematiet steentjes zijn klein en wegen 100gram. De steentje zijn ideaal om een in een oplaadstation te doen, samen met bergkristal. Maar natuurlijk kunnen ze ook op een andere manier gebruikt worden.

Let op: De steentjes komen in een zakje. Het bakje op de foto's zit hier niet bij.


Werking
Hematiet werkt harmoniserend, aardend en beschermend.
De steen vergroot zelfrespect en geeft zelfvertrouwen. Vergroot de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen.


Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.


Chakra
Basischakra.


Reinigen
Hematiet kan gereinigd worden door te spoelen met water of in granulaat van bergkristal te leggen. Je kan ook reinigen door middel van Palo Santo wierook en door de steen bij volle maan in het maanlicht te leggen. Wanneer de steen met water is gereinigd is het belangrijk deze goed droog te maken, omdat hij anders kan gaan roesten.


Let op
De stenen worden per stuk verkocht. Omdat de stenen uit de natuur komen kunnen er per steen verschillen zitten in het uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur en vorm.
Alle stenen zijn wel van dezelfde kwaliteit en grootte.
Amethist kan verkleuren onder invloed van veel zonlicht.
Mocht je graag een voorkeur hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice. Samen kunnen we dan een steen naar keuze uitzoeken!


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.