• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Heliotroop Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88971

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Heliotroop

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Heliotroop wordt ook wel de bloedsteen genoemd. Het is een groene Kwarts met rode en gele Jaspis vlekjes. Deze kleuren ontstaan door de aanwezigheid van ijzeroxide. De naam komt voort uit zijn uitstraling en zijn kracht om bloed te reinigen. Hij wordt onder andere gevonden in India, Australië, Brazilië, China en Tsjechië.


Heliotroop is een sterke spirituele steen. Hij zou mystieke en magische eigenschappen versterken, je beschermen tegen kwaad en negativiteit en spirituele energie kunnen aansturen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je goed geaard blijft en beschermt hij je tegen negatieve invloeden van anderen. Ook zuivert hij je (lagere) chakra's en brengt de energie weer terug in balans. Heliotroop staat voor positiviteit en kracht. Hij zorgt ervoor dat je weer durft te dromen en actie onderneemt om deze dromen te verwezenlijken. De steen helpt je te omarmen dat groei gepaard gaat met chaos. Daarnaast kalmeert de steen je geest en helpt duidelijkheid te scheppen in verwarring. Deze steen is erg goed voor mensen die zich emotioneel uitgeput voelen. Hij geeft je dan nieuwe kracht en helpt je hart weer te vullen met liefde en warme energie. Ook vermindert hij irritatie, agressie en ongeduld. Heliotroop heeft een positieve werking op je immuunsysteem, infecties, lymfstroom, spijsvertering, bloedzuivering, ontgifting van je organen, pusvorming, overmatige verzuring, leukemie en gezwellen.


Reinigen en opladen...

Heliotroop kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.