• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Grossulaar Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89023

€ 11,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Grossulaar (Groene Granaat)

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Grossulaar is een variatie van Granaat. Hij is doorschijnend, smaragdgroen of oranje van kleur en heeft een glans over zich heen, waardoor hij op glas lijkt. Voor de volledigheid kun je ook de beschrijving van Granaat ernaast leggen.


Grossulaar is verbonden met de Groene straal/vlam die verbonden is met Aartsengel Rafaël. Dit staat voor genezing, waardoor de steen een krachtige steen is voor genezing van alle delen van je lichaam (zowel fysiek, mentaal en energetisch). Hij brengt je energetisch lichaam hierdoor weer terug in balans, heft blokkades op door bijvoorbeeld trauma's en reinigt. Grossulaar helpt je te genieten van alles wat je op dit moment bezit en leert je dankbaar te zijn. Hij staat erom bekend je hartchakra te openen, waardoor je makkelijker liefde, voor jezelf en voor andere, kan geven en ontvangen. Daarnaast helpt het je ook een groter gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen en een doel op deze aarde te vinden. Grossulaar staat zoals eerder verteld bekend om zijn krachtige genezing. Dit zorgt ervoor dat de steen een positieve invloed heeft op herstel van ziekte of van verwondingen. Hierdoor is de steen erg geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken na een operatie. Hij stimuleert je in de eigen verantwoordelijkheid die je moet hebben om te genezen en daarnaast stimuleert het ook je lichaam om aan het werk te gaan. De celgroei wordt weer in evenwicht gebracht, je immuunsysteem wordt versterkt en de opname van vitamines en mineralen gaat makkelijker, waardoor je herstel versnelt. Ook heeft het een positieve werking op je vruchtbaarheid, nieren, slijmvliezen, reuma en psoriasis.


Reinigen en opladen...

Grossulaar kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.