• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Toermalijn Zaksteen 15-25 gram

Productnr.: 66797

€ 29,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Groene Toermalijn Zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 15 en 25 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Groene toermalijn, ook bekend als verdeliet, is een variant van toermalijn, een edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn prachtige groene kleur. Deze edelsteen staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, wat betekent dat het wordt gebruikt om liefde, compassie en emotionele genezing te bevorderen.

Mensen geloven dat groene toermalijn helpt bij het versterken van het immuunsysteem, het verbeteren van het energieniveau en het verminderen van stress en angst. Het wordt ook geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en het verbeteren van concentratie en focus.

Vanuit een spiritueel perspectief wordt groene toermalijn vaak gebruikt om emotionele blokkades op te heffen en spirituele groei te bevorderen. Het wordt soms ook gebruikt voor meditatiedoeleinden vanwege zijn kalmerende energie.

Naast zijn spirituele en helende eigenschappen wordt groene toermalijn ook gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en wordt het vaak gebruikt in sieraden zoals ringen, hangers en armbanden.


Reinigen en opladen...

Groene Toermalijn kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.