• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Chalcedoon Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 75614

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Groene Chalcedoon

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Groene chalcedoon is een variant van het mineraal chalcedoon, dat behoort tot de kwartsfamilie. Deze steen staat bekend om zijn groene kleur, die kan variëren van een lichte, bijna doorschijnende tint tot een diepere, meer verzadigde kleur. Chalcedoon zelf is een microkristallijne variëteit van kwarts en wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten. Groene chalcedoon kan voorkomen als massieve aggregaten of in kleine kristallen.


Groene chalcedoon wordt vaak beschouwd als een steen die kan helpen bij het bevorderen van emotionele balans en stabiliteit. Het kan worden gebruikt om stress te verminderen en gevoelens van angst of nervositeit te verzachten. Net als veel groene stenen wordt groene chalcedoon geassocieerd met het hartchakra. Het kan helpen bij het openen en balanceren van het hartchakra, wat kan leiden tot een gevoel van liefde, mededogen en verbondenheid met anderen. Sommige mensen geloven dat groene chalcedoon het algemene welzijn kan vergroten door negatieve energieën af te weren en een gevoel van positiviteit te bevorderen.


Chalcedoon in het algemeen staat bekend om zijn vermeende vermogen om communicatievaardigheden te verbeteren, en groene chalcedoon is geen uitzondering. Het kan helpen bij het versterken van de communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, en kan worden gebruikt om zelfexpressie te bevorderen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is voor de genezende eigenschappen van groene chalcedoon, wordt gezegd dat het een positieve invloed kan hebben op het fysieke welzijn. Sommige mensen geloven dat het kan helpen bij het verlichten van fysieke kwalen zoals spijsverteringsproblemen en allergieën.


Reinigen en opladen...

Groene Chalcedoon kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.