• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Aventurijn/ groene kwarts punt lamp

Productnr.: 87118

€ 119,95
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Groene Aventurijn wordt ook wel eens Groene kwarts genoemd. Hij is doorschijnend en lijkt te glinsteren doordat de mineralen ingesloten zitten in deze steen.

Het wordt gevonden in, onder andere, Brazilië, India, Zimbabwe en Rusland.


De spirituele werking van Groene Aventurijn...

Groene Aventurijn helpt je weer te gaan leven vanuit je hart. Wat heb ik nodig?

Daarnaast helpt het je leven ook terug te brengenn naar de Yin en Yang energie (balans). En heeft de steen een sterke connectie met Moeder Aarde en het Devische rijk, waardoor jij daar ook beter connectie mee kunt maken bij bijvoorbeeld meditaties.


De mentale werking van Groene Aventurijn...

Groene Aventurijn stimuleert je levenslust. Daarnaast staat hij ook voor voorspoed en optimisme, waardoor je makkelijker en op een speelse manier uitdagingen aan durft te gaan in het leven.

Daarnaast helpt het je oude patronen te herkennen en achter je te laten als ze je niet meer dienen. Hierdoor kun je emotioneel gaan herstellen en veranderen daar waar dat nodig is.

De steen helpt je ook inzicht te krijgen in de problemen/oorzaken die schuilen achter de processen waar je op dit moment in verkeerd. Hierdoor kun je er verandering in gaan brengen en gelukkiger gaan leven.

Groene Aventurijn staat er ook om bekend geduld en inlevingsvermogen te stimuleren.


De lichamelijke werking van Groene Aventurijn...

Groene Aventurijn heeft een positieve werking op je hart, thymus, bloedvaten, allerlei stressklachten (als migraine of slaapproblemen) en huidproblematiek.


Reinigen en opladen...

Groene Aventurijn kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Gezien de grote van de lamp is dit niet mogelijk. Daarom adviseren wij Palo Santo wierook. 

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één Groene kwarts lamp, inclusief stekker (wit) met lamp. De lampen zijn tussen de 17cm en 22cm hoog en tussen de 7 en 10cm breed.