• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Aventurijn Armband 6mm

Productnr.: 66591

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Groene Aventurijn

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Groene Aventurijn wordt ook wel eens Groene kwarts genoemd. Hij is doorschijnend en lijkt te glinsteren doordat de mineralen ingesloten zitten in deze steen. Het wordt gevonden in, onder andere, Brazilië, India, Zimbabwe en Rusland.


Groene Aventurijn helpt je weer te gaan leven vanuit je hart. Wat heb ik nodig? Daarnaast helpt het je leven ook terug te brengenn naar de Yin en Yang energie (balans). En heeft de steen een sterke connectie met Moeder Aarde en het Devische rijk, waardoor jij daar ook beter connectie mee kunt maken bij bijvoorbeeld meditaties.

Groene Aventurijn stimuleert je levenslust. Daarnaast staat hij ook voor voorspoed en optimisme, waardoor je makkelijker en op een speelse manier uitdagingen aan durft te gaan in het leven.

Daarnaast helpt het je oude patronen te herkennen en achter je te laten als ze je niet meer dienen. Hierdoor kun je emotioneel gaan herstellen en veranderen daar waar dat nodig is. De steen helpt je ook inzicht te krijgen in de problemen/oorzaken die schuilen achter de processen waar je op dit moment in verkeerd. Hierdoor kun je er verandering in gaan brengen en gelukkiger gaan leven. Groene Aventurijn staat er ook om bekend geduld en inlevingsvermogen te stimuleren. Groene Aventurijn heeft een positieve werking op je hart, thymus, bloedvaten, allerlei stressklachten (als migraine of slaapproblemen) en huidproblematiek.


Reinigen en opladen...

Groene Aventurijn kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.