• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Apatiet hanger

Productnr.: 88958

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Apatiet komt in allerlei verschillende kleuren voor zoals, wit tot grijs, geel, groen, blauw, violet of roze. De steen is een beetje doorzichtig. Elke kleur Apatiet heeft dan ook een eigen naam en werkt in op een andere chakra...


De spirituele werking van Apatiet...

Apatiet bevordert de spirituele vaardigheden en kan goed ondersteunen bij meditatie. Elke kleur Apatiet werkt in op zijn eigen chakra.

Groene Apatiet: hartchakra


De mentale werking van Apatiet...

Apatiet bevorderd communicatie en zelfexpressie. Hij maakt je creatief. Apatiet maakt open, sociaal, extravert en levendig. De steen werkt motiverend en activerend. Hiermee kan het ondersteunen om apathie, uitputting, lusteloosheid, zorgen en prikkelbaarheid en agressie tegen. Apatiet vergroot de behoefte aan afwisseling en maakt avontuurlijk.


De lichamelijke werking van Apatiet...

Lichamelijk werkt Apatiet vitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Apatiet wordt door deze kenmerken vaak gebruikt ter ondersteuning van artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Het heeft een positieve werking op de stofwisseling, hyperactiviteit en autisme.


Reinigen en opladen...

Apatiet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één hanger.