• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Goudstroom Armband 8mm

Productnr.: 66635

€ 13,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Goudstroom of Goudsteen

Man-made, synthetisch

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Goudstroom wordt ook wel Goudsteen of 'Goldfluss' genoemd. Het is een steen die bestaat uit glas en ingesloten koper-deeltjes. Hierdoor geeft hij een glinstering. De steen komt voor in het roodbruin, blauw en groen. De steen is ontstaan doordat alchemisten een tijd terug voor het eerst goud probeerden te maken. Het is dus een door de mens gemaakte edelsteen.


De werking van Goudstroom...

Goudstroom staat bekend om zijn energie en kracht. Hij kan je weer levensenergie geven als je het even kwijt lijkt te zijn.

Daarnaast is het een steen die hoop en positieve energie geeft in het leven. Hierdoor is de steen bijvoorbeeld erg geschikt voor mensen die last hebben van een burn-out of depressie.

Het helpt je daarnaast ook je doel te vinden in het leven en hier voor te werken, zodat je ze ook kunt bereiken.

Op je fysieke lichaam heeft de steen een positieve werking op je organen, zoals je maag, nieren, en voortplantingsorganen.


Reinigen en opladen...

Goudstroom kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.