• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gouden Driehoek set ruw

Productnr.: 87364

€ 11,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze Gouden Driehoek set ruw is super leuk om cadeau te geven. Je kunt ze makkelijk meenemen omdat ze het formaat van zakstenen hebben. De set bestaat uit Rozenkwarts, Amethist, Bergkristal en een kleine Hematiet om de stenen te ontladen.


De set komt in een leuk zakje. Elke set is uniek en elke steen ziet er daarom anders uit, je krijgt dus niet precies dezelfde stenen als weergegeven op de foto. Elke set bestaat wel uit dezelfde grootte en kwaliteit stenen.


De Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek is de set van de drie edelstenen: Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Samen genereren deze stenen een optimale positieve energiestroom. De set wordt vaak gecombineerd met een Hematiet in het midden om de energie af te laten voeren, de grond in.


Werking

Bergkristal: De steen van het licht. Reinigt, zuivert en versterkt. Bergkristal versterkt het zelfhelend vermogen. Ook versterkt hij de werking van andere stenen. Hij lost energetische blokkades in de chakra`s op. Hij optimaliseert de energiestroom.


Rozenkwarts: liefdevol en zacht. Liefde voor ons zelf en voor anderen wordt weer makkelijker te voelen én te geven door rozenkwarts. Hij opent je hartchakra en dat stelt je open voor schoonheid, liefde en vergroot je inlevingsvermogen.


Amethist: balans en spirituele rust. Amethist geeft rust, verdieping en harmonie in huis als je een mooie steen in de woonkamer legt. Hij zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je leefruimte energetisch schoon.


Hematiet: de Hematiet bij de set zorgt ervoor dat de opgezogen energie wordt afgevoerd. Zo kun je de set lekker lang en schoon gebruiken!


Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één set.


Reinigen

Door de set met een Hematiet in het midden neer te leggen hoeft de set verder nooit energetisch opgeladen en gereinigd te worden. Wel kun je deze af en toe in de volle maan leggen voor een extra boost.