• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gouden driehoek hanger

Productnr.: 88491

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

De Gouden Driehoek is de set van de drie edelstenen: Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Samen genereren deze stenen een optimale positieve energiestroom. De set wordt vaak gecombineerd met een Hematiet in het midden om de energie af te laten voeren, de grond in.


Werking

Bergkristal: De steen van het licht. Reinigt, zuivert en versterkt. Bergkristal versterkt het zelfhelend vermogen. Ook versterkt hij de werking van andere stenen. Hij lost energetische blokkades in de chakra`s op. Hij optimaliseert de energiestroom.


Rozenkwarts: liefdevol en zacht. Liefde voor ons zelf en voor anderen wordt weer makkelijker te voelen én te geven door rozenkwarts. Hij opent je hartchakra en dat stelt je open voor schoonheid, liefde en vergroot je inlevingsvermogen.


Amethist: balans en spirituele rust. Amethist geeft rust, verdieping en harmonie in huis als je een mooie steen in de woonkamer legt. Hij zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je leefruimte energetisch schoon.


Reinigen en opladen...

De gouden driehoek kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één hanger.