• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Girasol Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88961

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Girasol

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Girasol (opaal), of Opaalkwarts, is een soort opaal dat wordt gekenmerkt door zijn melkachtige of doorschijnende uiterlijk en een blauwachtige of witachtige gloed. Hoewel girasol-opaal overwegend wit of kleurloos kan lijken, kan het ook subtiele tinten blauw, roze of geel vertonen. De kleur is meestal zacht en delicaat. Girasol-opaal ontstaat door de geleidelijke afzetting van silicagel uit waterrijke oplossingen. Na verloop van tijd hardt de silicagel uit en stolt tot opaal, waardoor vaak scheuren en holtes in gastgesteenten zoals zandsteen of schalie worden opgevuld.


De werking van Girasol...

Girasolkwarts wordt verondersteld mensen te helpen hun intuïtie en innerlijke wijsheid aan te boren, waardoor besluitvorming en probleemoplossing worden vergemakkelijkt. De energie van Girasol is verbonden met de Godin Isis en de maan. Hierdoor heeft hij een erg zachte trilling. Dit helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Dit betekend dat alles wat nog niet in balans is, wordt getransformeerd en verdiept. Ook is de steen erg sterk verbonden met natuurwezens, zoals elfen en eenhoorns. Ze verbinden de mensen op aarde met liefde. Het is dan ook een fijne steen om te gebruiken bij meditatie. Hij zorgt er namelijk voor dat je bewustzijn wordt vergroot naar een kosmisch bewustzijn.

Girasol helpt je onverwerkte en emotionele stukken uit je leven te transformeren naar vreugde en blijheid. Het geeft hierdoor een innerlijke rust en brengt nieuwe energie. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook erg geschikt voor mensen met een depressie. Hij kan namelijk een lichtpuntje brengen tussen alle donkere gevoelens. Girasol werkt positief op vermoeidheid, opname van ijzer, ogen, stofwisseling, haaruitval en lymfknopen.


Reinigen en opladen...

Girasol Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.