• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Geranium, Etherische Olie - De Groene Linde

Productnr.: 7442931433459

vanaf € 13,95
incl. btw

Beschrijving

'Je hoeft niets te doen, laat je verwennen!'

  • Latijnse naam: Pelargonium Graveolens.
  • Land van herkomst: China
  • Winning: Waterdampdestillatie

Chakra's: heiligbeen

Edelstenen: Azuriet met Malachiet, Carneool, Chrysocolla, Lapis Lazulli

Mengt goed met: Lavendel, Jasmijn, Mandarijn, Jenever Bes, Citrus oliën


Tip: Maak een massage olie met Geranium en Grapefruit voor het masseren van de vrouwelijke probleem zones, bovenbenen en billen. Voor een extra diepe werking kan je gebruik maken van de droogborstel techniek. Dit voor behoud van normale structuur en functie van de huid.

Ook bij problemen van de huid is Geranium een aan te raden olie, of je nu een vette of een droge huid hebt Geranium zal de talgproductie harmoniseren.


MENSBEELD

Het Geraniumtype heeft lange tijd onder emotionele druk gestaan. Het is nu tijd om de innerlijke rust terug te vinden. De zenuwen zijn tot het uiterste gespannen en moeten nu echt tot rust komen.


PSYCHISCH

Geraniumolie kalmeert en ontspant bij hevige emotionele druk. Zij herstelt het innerlijke evenwicht als je je neerslachtig en zwaarmoedig voelt. Verdrijft slechte gedachten en onvriendelijke stemmingen en opent de ogen voor de mooie kanten van het leven.


SPIRITUEEL

Geranium ondersteund jou bij persoonlijke transformatie. Gebruik Geranium olie om in contact te komen met de spirituele kracht van de Zon als een bron van verzorging van de ziel en de Maan om de levenscyclus te begrijpen.


LICHAMELIJK

Geranium is een vrouwelijke olie en is daarom inzetbaar voor verschillende problemen die bij vrouwen voorkomen. Denk aan ongemakken voorafgaand aan, rondom of tijdens de menstruatie en overgangsverschijnselen zoals wisselende stemmingen, gezwollen borsten, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens. Geranium is goed voor het bindweefsel in de huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.


CONTRA-INDICATIE

Bij gevoelige mensen kan geranium huiduitslag veroorzaken.


AFFIRMATIE

"Ik kan mijzelf liefdevol verzorgen"