• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gebrande Amethist Zaksteen 5-10 gram

Productnr.: 88575

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Gebrande Amethist

Man-made

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Gebrande Amethist wordt vaak verward met Citrien. Het is echter een verhitte Amethist, waardoor deze van paars naar oranje/geel verkleurt. De steen is oranje, bruin of geel van kleur en ziet eruit als een amethist. Hij is dan ook vaak doorschijnend.


De werking van Gebrande Amethist...

Gebrande Amethist heeft een sterke ontspannende en verlichtende werking voor zowel de geest als het lichaam. Het leert je wat makkelijker achterover te leunen en weer op te laden met positieve en lichte energie. Verder heeft het dus de werking van Amethist, met het verwarmende en opbeurende van de Citrien. 


Amethist is een hele spirituele steen. Hij bevordert de groei van je spiritualiteit en je intuïtie. De steen heeft een beschermende en zuiverende werking. Amethist heeft een zuiverende werking en kan daarom goed gebruikt worden bij het reinigen van je energie of de energie in een ruimte (vooral in combinatie met Bergkristal en rozenkwarts, samen: de Gouden Driehoek). Amethist heeft een sterke werking en wordt daarom niet graag aangeraden bij gevoelige kinderen, omdat de energie van deze steen erg overweldigend kan zijn. Amethist kan je goed ondersteunen bij rouw en verdriet. Hij kan je helpen dit te verwerken, te accepteren en los te laten. Hij bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn tegenover jezelf en geeft je inzicht in gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je beste zelf. De steen maakt je wilskrachtig, eerlijk en rechtvaardig. Hij kan je helpen om zonder oordel en met compassie te kijken naar anderen en naar jezelf. De steen kan goed ondersteunen bij mensen met innerlijke verscheurdheid en keuzestress, hij maakt je meer vastberaden. Amethist wordt vaak gegeven aan mensen die verslavingen aan willen pakken, omdat deze je hierin inzicht geeft en je wilskrachtig maakt om deze aan te pakken. Amethist is een hele fijne steen bij hoofdpijnklachten (met uitzondering van whiplash), omdat deze inwerkt op de hypothalamus, onderdeel van de hersenen. Het heeft een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel. Ook werkt deze steen in op de epifyse (pijnappelklier), welke het dag- en nachtritme bepaalt. Hierdoor is het een hele fijne steen bij slaapproblemen zoals, problemen met inslapen, doorslapen, nachtmerries enzovoort. Verder heeft Amethist een positieve werking op de alvleesklier, de zenuwen, het bloed en de bloedsamenstelling, de bloedsomloop, huidklachten, en de hart en vaten.


Reinigen en opladen...

Gebrande Amethist kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.