• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gabbro bol

Productnr.: 15103

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze bol heeft een diameter van 5 cm en weegt ongeveer 180 gram.


Gabbro is een verzamelnaam voor een groep stenen die diep in de aarde worden gevonden. Het ontstaat door de magma die afkoelt en vervolgens gaat stollen.

De steen lijkt op Basalt, maar is grover. De steen is donker van kleur en heeft vaak vlekken.

De naam komt voort uit het dorpje Gabbro in Toscane. Hier werd de steen voor het eerst gevonden.

De steen wordt ook wel 'Blizzard stone' genoemd.


De spirituele werking van Amethist

Gabbro helpt je dieper in een meditatieve staat te komen. Ook vergroot het je paranormale kwaliteiten, waardoor het bijvoorbeeld erg geschikt is bij sjamanistisch reizen. Je kunt bijvoorbeeld beter de informatie onthouden die je tijdens je reis ontvangt. Daarnaast vergroot deze steen je totale aura en helpt het je te verbinden met kennis en wijsheid in je onderbewustzijn. Ook helpt het je inzicht te krijgen in je onverwerkte zaken, deze op te lossen en een plek te geven.


De mentale werking van Gabbro

Gabbro stimuleert je hersenen, waardoor je inspiratie krijgt, informatie beter kunt onthouden, sneller kunt reageren en beter kunt formuleren.

Deze steen wordt ook wel 'de steen van geduld' genoemd. Hij is dus erg geschikt voor mensen die vaak erg ongeduldig zijn. Ook helpt het je nieuwe wensen en dromen te vormen en vervolgens actie te ondernemen om deze te verwezenlijken. Het is ook erg geschikt voor het loslaten van dingen waar je zelf geen invloed op hebt.

De steen wordt ook wel de 'blijf-bij-je-plan' steen genoemd. Het zorgt ervoor dat je begint aan iets en het vervolgens ook afmaakt.


De lichamelijke werking van Gabbro

Gabbro werkt goed voor mensen die problemen hebben met hun immuunsysteem.

Ook helpt het tegen koorts, infecties, hartproblemen, bij je bloedsomloop, weefsel, bloeddruk, blauwe plekken, ontspanning, hormoon gerelateerde problemen, slaapproblemen, botbreuken en kneuzingen.Reinigen en opladen

Gabbro is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.