• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Fuchsiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89035

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Fuchsiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Fuchsiet is een vorm van Muscoviet. Hij is groen van kleur door het hoge gehalte van Chroom in de steen. Hij heeft vaak een glasachtige glans over zich heen en kan zowel doorschijnend zijn als niet doorschijnend. De steen wordt veelal gevonden in Brazilië.


Fuchsiet is sterk verbonden met hogere energieën en natuurwezens. Hij helpt je dus ook om hier makkelijker mee te verbinden. Het leert je keuzes te maken vanuit je hart in plaats van je hoofd of wat andere mensen van je willen. Ook is het erg geschikt voor astraal of paranormaal reizen. Fuchsiet geeft je een groter gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. Het geeft je meer inzicht in de manier waarop mensen met jou omgaan en hoe jij met anderen omgaat. Hierdoor kun je je beter afsluiten voor mensen die je qua energie leegtrekken of kun je beter je grenzen bewaken. Ook stimuleert het je meer liefde te voelen, ontvangen en geven. En helpt het je niet in de slachtofferrol te schieten. De steen zorgt er juist voor dat je het heft in eigen handen neemt en er iets aan veranderd. Fuchsiet versterkt daarnaast ook je leiderschapsrol. Hij zorgt er namelijk voor dat je makkelijker keuzes durft te nemen, je beter kan inleven in andere mensen en vast te houden aan je eigen visie. Het zorgt ervoor dat je krachtiger in het leven gaat staan. Fuchsiet ondersteund je in het maken van keuzes over je gezondheid. Denk hierbij aan wat voor therapie je wil nemen, welke medicijnen je wel en niet wil pakken, etc. Het heeft ook een positieve werking op je bloed, ruggengraat, spieren en zenuwklachten, zoals RSI en CTS.


Reinigen en opladen...

Fluchsiet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.