• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Fosfosideriet Zaksteen 20-30 gram

Productnr.: 75629

€ 39,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Fosfosideriet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 20 en 30 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Fosfosideriet is een zeldzaam fosfaatmineraal met de chemische formule Fe2(PO4)(OH). Het behoort tot het monokliene kristalsysteem en komt doorgaans voor als transparante tot doorschijnende kristallen, hoewel het ook in massieve of korrelige vormen kan worden aangetroffen.

Dit mineraal werd voor het eerst beschreven in 1813 en is genoemd naar de Griekse woorden "phos" voor licht en "sideros" voor ijzer, vanwege de samenstelling van ijzer en fosfor. Fosfosideriet wordt vaak aangetroffen in combinatie met andere fosfaatmineralen in hydrothermale aderen en pegmatieten, evenals in sedimentaire fosfaatafzettingen. Het wordt ook af en toe gebruikt als een klein erts van ijzer en fosfor.


De werking van Fosfosideriet...

Fosfosideriet bezit genezende energieën die kunnen worden gebruikt voor fysieke, emotionele en spirituele genezing. Het kan worden gebruikt in kristalgenezingspraktijken om specifieke aandoeningen of onevenwichtigheden in de energievelden van het lichaam aan te pakken.

Fosfosideriet wordt geassocieerd met het hartchakra, dat liefde, mededogen en emotioneel evenwicht regelt. Werken met fosfosideriet kan helpen het hartchakra te activeren en in evenwicht te brengen, waardoor een gevoel van liefde, harmonie en verbinding met zichzelf en anderen wordt bevorderd.

Vanwege de samenstelling van ijzer heeft fosfosideriet aardende eigenschappen, waardoor je je meer geworteld, stabiel en verbonden met de aarde kan voelen. Dit kan gunstig zijn voor mensen die op zoek zijn naar meer stabiliteit en veerkracht in hun leven.

Sommige mensen geloven dat fosfosideriet de creativiteit en het manifestatievermogen kan vergroten, waardoor iemands verlangens en intenties werkelijkheid kunnen worden. Het kan worden gebruikt in manifestatierituelen of meditatiepraktijken om iemands creatieve energieën en intenties te versterken.

Fosfosideriet kan worden gezien als een steen van spirituele groei en transformatie, die individuen ondersteunt op hun reis van zelfontdekking, persoonlijke groei en verlichting. Er wordt aangenomen dat het innerlijke verkenning, intuïtie en spiritueel bewustzijn vergemakkelijkt.


Reinigen en opladen...

Fosfosideriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.