• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Epidoot in Prehniet Zaksteen 20-30 gram

Productnr.: 87881

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Epidoot in Prehniet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 20 en 30 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


De combinatie van Epidoot en Prehniet is een hele fijne en zachte steen die liefde en voeding uitstraalt. Deze combinatie brengt innerlijke heling en helpt je je ware zelf te ontdekken en naar de toekomst te kijken. De combinatiesteen brengt je vreugde en kan je ondersteunen om meer rust in je hoofd te krijgen. De steen kan je helpen bij het verminderen van zelfmedelijden en helpt goed bij processen van loslaten.


Epidoot is een gele of groene steen die doorzichtig is. Daarnaast heeft hij een glasachtige glans. De naam komt voort uit het Griekse woord Epidosis (toevoeging). De steen wordt gevonden in o.a. Oostenrijk, Rusland, de Verenigde Staten, Italië en Californië.


Epidoot zorgt ervoor dat je weerstand voor spirituele ontwikkeling verdwijnt en je spiritueel beter leert afstemmen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je beter kan aarden, onafhankelijk van de situatie waar je je in bevindt. En zuivert het je chakra's. Epidoot zorgt ervoor dat negatieve emoties, zoals zelfmedelijden, stress of woede een plek krijgen en op de achtergrond verdwijnen. Daarnaast draagt de steen bij aan een positieve kijk op het leven en genieten in het moment. Het geeft je ook een gevoel van een eigen identiteit, zonder overkritisch te zijn op jezelf. Het laat je realistische doelen nastreven, zodat je niet te veel teleurgesteld of ontmoedigd wordt als je een onrealistisch doel niet haalt. Epidoot zorgt ervoor dat je lichaam makkelijker kan herstellen en helpt je inzicht te geven op hoe je deze het beste kan verzorgen. Daarnaast helpt het voor een beter uithoudingsvermogen en is het goed voor je zenuwstelsel, immuunsysteem, hydratatie, hersenen, schildklier, lever, galblaas en huid.


Prehniet varieert in kleur van lichtgroen tot geelgroen. Het kan ook witte of bruine tinten bevatten. Het wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Zuid-Afrika, Australië, China en de Verenigde Staten.


Prehniet bevordert spirituele verbinding en communicatie. Het versterkt je intuïtie en het opent kanalen je voor spirituele begeleiding. Het staat ook bekend om zijn kalmerende energie en kan helpen bij het creëren van een gevoel van vrede, rust en harmonie in spirituele praktijken. Prehniet wordt gezien als de "steen van voorspelling" en versterkt dus helderziendheid en het vermogen om toekomstige gebeurtenissen te zien. Prehniet transformeert negatieve emoties naar positieve en bevordert emotionele genezing en traumaverwerking. Het helpt bij het loslaten van oude emotionele patronen en het bevordert innerlijke genezing en vergeving. Daarnaast vermindert hij stress, angst en woede, en bevordert hij innerlijke vrede en harmonie. Ook wordt hij gebruikt om het zelfvertrouwen en de eigenwaarde te vergroten. Het helpt bij het overwinnen van zelfkritiek en het bevorderen van een positieve kijk op het leven. Prehniet bevordert daarnaast het algemene welzijn en vitaliteit. Hij versterkt ook het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een positieve werking op je spijsvertering. Het verlicht eventueel bijbehorende maagklachten. Ook ondersteund Prehniet de nieren en blaas. Hij bevordert een gezonde werking van deze organen en verminderd problemen, zoals nierstenen of urineweginfecties. Deze steen bevordert ook een gezonde slaap. Het kalmeert de geest, vermindert angst en spanning en het creëert een ontspannen toestand die gunstig is voor een goede nachtrust.


Reinigen en opladen...

Epidoot in prehniet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.