• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Engelen kaartenset, inclusief boekje - Maaike Kerstens

Productnr.: 81472

€ 29,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Engelen kaartenset, inclusief boekje.

Deze Engelen kaartenset van Maaike Kerstens bestaan uit drie producten:


1 De symbolen van de Aartsengelen kaartspel

De instrumenten waarmee Aartsengelen werken op het gebied van genezing en heelwording.


In dit kaartspel komen diverse thema’s aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve bijdrage leveren aan ons heel wordingsproces. De Symbolen van de Aartsengelen brengen oplossingen, wijzen betrouwbaar richting en lossen blokkades in het fijnstoffelijke lichaam op.


Het formaat van de kaartjes is 90 x 60 mm.


2 De geschenken van de aartsengelen kaarten set

Leer samenwerken met de Aartsengelen voor liefde, wijsheid, kracht, richting en heling!


Aartsengelen zijn trouwe dienaren van God en boodschappers van de liefde. Ze zijn een vraagbaak, maar ook een uitgestoken hand die je kunt pakken, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze helpen om blokkades te laten verdwijnen, zoals hinderlijke situaties die je meemaakt, maar ook lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

Ze zullen je de ogen openen, zodat je steeds duidelijker gaat merken dat je wordt omringd met positieve energieën die graag hun goede werk willen doen om jouw leven aangenamer te maken.


De schilderachtige taferelen op deze kaarten van De Geschenken van de Aartsengelen zijn Hemelse doorkijkjes, met op elke kaart afbeeldingen en symbolen die van toepassing zijn op de betreffende Aartsengel.


Je kunt de kaarten gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met de Aartsengelen.

Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, je zult stap voor stap aan de hand worden geleid om ze te mogen ontmoeten en leren kennen. Je kunt hun kracht en inspiratie gebruiken voor jezelf en anderen.


Het formaat van de kaartjes is 8,2 x 13,5 cm.


3 De symbolen van de aartsengelen boekje

Er zijn diverse manieren om met de Symbolen van de Aartsengelen te werken, waar verder in dit boekje op zal worden ingegaan. Je kunt niet alleen een voorspelling doen, maar verkrijgt ook een overzicht van hetgeen wat jij of degene waarvoor je een legging doet, het beste kunt doen of laten om moeilijkheden als levensles te overwinnen, waarvoor je de betreffende Aartsengelen om passende hulp kunt vragen. Je leert ook hoe je een ‘Aartsengelen beschermkring’ kunt opzetten voor jezelf of anderen, wat snel en eenvoudig is uit te voeren, waarmee je verschillende Aartsengelen aanroept ter ondersteuning van bijvoorbeeld een moeilijke periode, een examen, een operatie of ziekzijn.

Tevens zijn de symbolen in staat om negatieve energieën om te vormen naar positiviteit, het helpt om tot innerlijke harmonie te komen, waardoor de uiterlijke Wereld om je heen ook positief zal veranderen. Dit komt omdat het uiterlijk, als leven en lichaam, een projectie is van het innerlijk, zo binnen, zo buiten. Hoe minder blokkades er aanwezig zijn tussen Hemel en Aarde hoe leuker je leven wordt.

Zo kunnen de Aartsengelen ons met een symbool omgeven, wat een herstellend effect heeft op je energetische systeem, zoals je energieveld (aura) en de chakra`s. Door de aanroeping die vermeld staat bij iedere omschrijving van de kaart te gebruiken, ontstaat er meteen een directe verbinding met de betreffende Aartsengel, waarna hij of zij de werking van het symbool zal activeren. Ook kan het symbool worden gevisualiseerd om jezelf of een ander persoon heen voor het gewenste effect. De Symbolen van de Aartsengelen geven ons een extra verdieping om met de Aartsengelen samen te werken, want naast jezelf of anderen te omhullen met hun heilzame, liefdevolle en positieve licht, stellen zij ook de Universele symbolen waarmee zij werken aan ons ter beschikking.


Het formaat van het boekje is 10 x 15 cm