• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Engelen antwoorden - orakelkaarten - Doreen Virtue

Productnr.: 9789085082019

€ 25,95
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de liefdevolle begeleiding en helende energie van de engelen met het Engelen Antwoorden kaartspel, ontworpen door de bekroonde spirituele leraar en auteur Doreen Virtue. Dit prachtige kaartspel is ontworpen om je te helpen je te verbinden met de engelen en hun liefdevolle energie en je te begeleiden op je spirituele reis.


Het Engelen Antwoorden kaartspel is perfect voor iedereen die op zoek is naar spirituele begeleiding en ondersteuning. Of je nu worstelt met emotionele pijn, fysieke klachten of gewoon behoefte hebt aan wat extra liefde en steun, deze kaarten bieden de begeleiding en inspiratie die je nodig hebt om je innerlijke kracht te vinden en te groeien.


Elke kaart is voorzien van een prachtige illustratie van een engel en een boodschap die je zal helpen je te verbinden met de liefdevolle en helende energie van de engelen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde beoefenaar, deze kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden waardevolle inzichten en adviezen.


Wat deze kaarten echt bijzonder maakt, is de diepe verbinding met de engelen en hun helende energie. Doreen Virtue heeft deze kaarten ontworpen met liefde en zorg en elk kaartje is doordrenkt met de energie en wijsheid van de engelen. Dit maakt deze kaarten een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en transformatie.


Dus als je op zoek bent naar een krachtig hulpmiddel om je te helpen je te verbinden met de engelen en hun liefdevolle energie, dan zijn de Engelen Antwoorden kaarten van Doreen Virtue de perfecte keuze. Met hun prachtige illustraties, diepe wijsheid en krachtige boodschappen zijn deze kaarten een waardevolle toevoeging aan jouw spirituele gereedschapskist. Bestel ze nu en ontdek de liefdevolle begeleiding en helende energie van de Engelen.


Inhoud: 44 kaarten en handleiding

Gewicht: 320 gram

Afmetingen: 137 x 100 x 35 mm