• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Eldariet/kamamba Jaspis Jumbo/Zeepsteen

Productnr.: 48530

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Eldariet staat onder een hele hoop namen bekend. Zo wordt het ook wel Kabamba jaspis, nebulasteen, nebula jade, krokodilsteen of krokodil jaspis. De namen die jaspis bevatten zijn echter onjuist. Stenen met een oogpatroon worden vaak jaspis genoemd, maar in dit geval is het geen jaspis.

Het is een donkergroene of grijze steen met allemaal vlekken die af en toe kunnen lijken op ogen.

De steen wordt voornamelijk gevonden in centraal Madagaskar.


De spirituele werking van Eldariet

Eldariet zorgt bij meditaties ervoor dat je de kracht van verschillen in leert zien. Mannen en vrouwen, dik en dun, etc. hebben juist ook een grote eenheid.

Daarnaast zorgt het ervoor dat je je harde uiterlijke en zachte innerlijk beter kan combineren tot een harmonieuze persoonlijkheid.

Ook wordt het door therapeuten vaak gebruikt tijdens behandelingen, omdat het een ontspannende werking heeft bij stressgerelateerde klachten en je spirituele groei versnelt.


De mentale werking van Eldariet

Eldariet verbetert je zelfbewustzijn. Je hebt goede en minder goede kanten, maar hij laat je naar allebei kijken.

Ook helpt het je verleidingen te weerstaan die je afleiden van je eigen pad. Hij helpt je je eigen weg te gaan.

Daarnaast is hij ook erg geschikt voor mensen die last hebben van angsten, stress en zorgen.


De lichamelijke werking van Eldariet

Eldariet heeft een positieve invloed op droge huid en slijmvliezen, keelklachten, overmatig zweten, de bloedsomloop, blaas, nieren, ziekte van Parkinson en het op diep niveau werken aan het herstellen van je DNA-cellen.


Reinigen en opladen

Eldariet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken of om de steen te reinigen met Palo Santo wierook.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één Jumbo/zeepsteen.