• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dumortieriet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88565

€ 12,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Dumortieriet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Dumortieriet is een azuurblauwe, roze of paarse steen. Hij is soms doorschijnend en heeft een glans over zich heen wat iets weg heeft van parelmoer. Hij is vernoemd aar de Franse paleontoloog Dumortier. De steen wordt o.a. gevonden in de Verenigde Staten, Frankrijk, Tsjechië, Madagaskar en meer landen.


Dumortieriet is een spiritueel krachtige steen. Hij is erg geschikt om af te reizen naar het begin van je bestaan en opnieuw afspraken te maken met jezelf en het leven. Daarnaast helpt hij je ook te kijken naar gewoontes en banden met mensen en te beoordelen of die je in de toekomst nog iets kunnen brengen. Dumortieriet is goed voor je zelfvertrouwen en assertiviteit. Daarnaast stimuleert het geduld en matigt het overgevoeligheid. Ook is het goed voor je concentratie en organisatievermogen. Dit alles maakt dat de steen bijvoorbeeld erg geschikt is om te gebruiken tijdens het werken. De steen trekt dus mensen, kansen en gewoontes aan die goed voor je zijn. Dumortieriet is goed voor stress gerelateerde klachten, depressies, verbranding, slechte stoelgang, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, krampen en hartkloppingen.


Reinigen en opladen...

Dumortieriet is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.