• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dumortieriet Armband L 8mm Mat

Productnr.: 88632

€ 16,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Dumortieriet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


De armbanden met label L zijn al groter van maat dan de armbanden zonder label L.


Dumortieriet is een azuurblauwe, roze of paarse steen. Hij is soms doorschijnend en heeft een glans over zich heen wat iets weg heeft van parelmoer. Hij is vernoemd aar de Franse paleontoloog Dumortier. De steen wordt o.a. gevonden in de Verenigde Staten, Frankrijk, Tsjechië, Madagaskar en meer landen.


Dumortieriet is een spiritueel krachtige steen. Hij is erg geschikt om af te reizen naar het begin van je bestaan en opnieuw afspraken te maken met jezelf en het leven. Daarnaast helpt hij je ook te kijken naar gewoontes en banden met mensen en te beoordelen of die je in de toekomst nog iets kunnen brengen. Dumortieriet is goed voor je zelfvertrouwen en assertiviteit. Daarnaast stimuleert het geduld en matigt het overgevoeligheid. Ook is het goed voor je concentratie en organisatievermogen. Dit alles maakt dat de steen bijvoorbeeld erg geschikt is om te gebruiken tijdens het werken. De steen trekt dus mensen, kansen en gewoontes aan die goed voor je zijn. Dumortieriet is goed voor stress gerelateerde klachten, depressies, verbranding, slechte stoelgang, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, krampen en hartkloppingen.


Reinigen en opladen...

Dumortieriet is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.