• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Drakenbloed Jaspis Armband 6mm Facet

Productnr.: 66525

€ 17,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Drakenbloed Jaspis of Drakenbloedsteen

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Drakenbloed jaspis, ook wel bekend als drakenbloedsteen, is een type jaspis dat bekend staat om zijn dieprode tot groenachtige kleur, vaak met donkere vlekken of strepen die lijken op bloedspatten, vandaar de naam. Het wordt meestal gevonden in delen van Afrika, met name in Zuid-Afrika en Zimbabwe.


De naam "drakenbloed" komt voort uit de mythische associatie met draken en bloed, vanwege de intense kleur van de steen. Het werd historisch gezien gebruikt als een beschermende steen en geloofd om kracht en moed te verlenen aan de drager. In de edelsteentherapie wordt het soms gebruikt voor zijn aardende en beschermende eigenschappen, en het wordt ook geassocieerd met het stimuleren van vitaliteit en het vergroten van fysieke

energie.


Drakenbloed jaspis wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het kan je helpen bij het vergroten van je fysieke energie en vitaliteit. Het kan worden gebruikt om moed en doorzettingsvermogen te bevorderen, waardoor je je gesterkt voelt in moeilijke tijden. Drakenbloed jaspis wordt geassocieerd met aardende eigenschappen, waardoor het je kan helpen om in contact te komen met de aarde en een gevoel van stabiliteit en balans te bevorderen. Mensen geloven dat drakenbloed jaspis de creativiteit kan stimuleren en inspiratie kan bieden voor artistieke expressie en innovatieve ideeën. Het wordt verondersteld helende eigenschappen te hebben, vooral op het fysieke niveau, en kan worden gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren en het lichaam te ondersteunen bij het herstellen van verwondingen.


Drakenbloed Jaspis kan op allerlei manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.