• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dogtooth Calciet

Productnr.: 002018010147

€ 1.399,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Prachtig stuk ruwe dogtooth calciet van maar liefst 22 kilo! Zeldzaam en van zeer hoge kwaliteit.


Calciet behoort tot de kalkstenen en staat voor sommige mensen ook wel bekend onder de naam 'Kalkspaat'. Het is een veel voorkomende soort mineraal die in talloze kleuren en varianten voorkomt. Calciet bestaat uit calciumcarbonaat, hetzelfde materiaal als waar de botten en tanden van zoogdieren bestaan. Dit maakt de steen in de edelsteentherapie dan ook erg belangrijk voor de heling van botten en gewrichtsklachten.


De algemene werking van Calciet

Calciet is een activerende en stimulerende steen op zowel lichamelijk als op geestelijke en spiritueel niveau. De steen stimuleert groei en ontwikkeling. Hij heeft dan ook een motiverende werking, wat hem fijn maakt om bij je te hebben tijdens je werk of studie. Calciet geeft zelfvertrouwen, daadkracht, hoop, moed en standvastigheid. Hij brengt het gevoel en het verstand in balans en zorgt hiermee voor innerlijke rust van de geest. Calciet staat erom bekend het analytisch denken te bevorderen en de concentratie te verbeteren. De steen trekt ook succes aan, dit maakt hem ook ontzettend fijn om bij je te hebben tijdens bijvoorbeeld examens. Calciet heeft ook een reinigende werking, het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen, dit maakt wel dat je de steen met regelmaat moet reinigen. Lichamelijk stimuleert Calciet de stofwisseling en het immuunsysteem. Hij wordt ook vaak ingezet ter bevordering van de groei bij kinderen. Vanwege zijn materiaal, calciumcarbonaat, is hij uitermate geschikt voor het skelet, de gewrichten en de calciumopname. Calciet heeft ook een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen.


Dogtooth Calciet

Dogtooth Calciet heeft, naast de algemene eigenschappen van Calciet, de kracht om energie te versterken. Hij zuivert alle chakra's en voorziet deze van nieuwe, schone energie. Dit maakt hem erg fijn tijdens energetische behandelingen en healings. Ook tijdens de meditatie is de Dogtooth Calciet erg geschikt om een sterke verbinding tussen het fysieke en en het spirituele te verkrijgen.


Reinigen
De steen kan gereinigd door middel van Palo Santo wierook en door de steen bij volle maan in het maanlicht te leggen. De steen kan niet tegen water, deze tast de steen aan.


Disclaimer
Dit is een unieke steen. Je ontvangt de steen zoals hij op de foto staat weergeven.
Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde.
Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.