• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

De Vampier Tarot Van De Eeuwige Nacht - Barbara Moore

Productnr.: 9789063788964

€ 28,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Niemand kent de oorsprong van de Vampiers met zekerheid, maar één aspect uit de Wereld der Vampiers kunnen we met zekerheid stellen: de Vampier heeft de status van een eng en onsympathiek monster. Vampiers staan bekend als griezelige wezens die het bloed van onschuldigen drinken om daaruit de energie te halen om te kunnen overleven. Zij leven in een schimmige wereld, waar de scheiding tussen leven en dood onduidelijk is, een wereld die ogenschijnlijk griezelig, zo niet weerzinwekkend lijkt.
Toch waren Vampiers ooit ook gewone mensen, mensen met een levend kloppend hart, met eigen emoties en die liefde en romantiek kenden. Hun worsteling tussen monster-status en de herinnering aan een mooi en menselijk verleden is dan ook de clou van hun eigenlijk zielige bestaan. Een bestaan dat zeker enige verlichting kan gebruiken!
De Wereld van de Vampiers is die van de Eeuwige Nacht, waar het altijd koud is en tijd geen betekenis meer heeft. Het ‘niet-leven’ van de Vampiers is er één van tegenstellingen en contrasten en om hierin te kunnen ‘leven’, zijn zij genoodzaakt om deze tegenstellingen, zo goed en zo kwaad als dat lukt, met elkaar te verenigen.
De brede symboliek van de tarot is bij uitstek geschikt om inzicht te verkrijgen in de duistere, maar ook inspirerende Wereld der Vampiers, waarin zij heen en weer geslingerd worden tussen waanzin en werkelijkheid.
De sprekende afbeeldingen op de 78 kaarten van de De Vampier Tarot van de Eeuwige Nacht illustreren duidelijk het dilemma waarin de Vampiers zich bevinden: een dilemma dat een waarheidsgetrouwe weerspiegeling is van ons eigen leven in de alledaagse maatschappij.
Bij iedere kaart komt niet alleen de Vampier aan het woord, maar worden ook de menselijke en duistere kanten op inzichtelijke wijze besproken.
De Vampier Tarot Set bestaat uit dit intrigerende tarotspel (door Davide Corsi) met een duidelijk handboek in kleur (door Barbara Moore) dat op confronterende wijze het verleden met het heden weet te verbinden, om zo tot een harmonisch wereldbeeld te leiden. Treedt daarom binnen in de Eeuwige Nacht en ervaar de spannende en louterende reis van toen naar nu… wie weet kom
je jezelf tegen!


Inhoud: 78 kaarten en handleiding

Gewicht: 645 gram

Afmetingen: 210 x 135 x 50 mm