• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dalmatiër Jaspis Armband 4mm

Productnr.: 66648

€ 6,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Dalmatiër Jaspis

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Misschien had je het al geraden, maar de Dalmatiër Jaspis heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk. Hij heeft een witte basis met allemaal zwarte vlekken erop, waardoor het net lijkt op een Dalmatiër. Sommige mensen zeggen dat de steen een geluid maakt als er gevaar dreigt, zoals honden dat ook doen. De steen wordt gevonden in o.a. India, Mexico, Duitsland, Afrika, Egypte en meer.


Dalmatiër Jaspis staat erom bekend goed te helpen bij het aarden. Zo is het bijvoorbeeld erg geschikt om te gebruiken bij meditaties. En maakt het astraal reizen makkelijker. Ook beschermt hij je tegen negatieve energieën en helpt hij je oude patronen te doorbreken. Dalmatiër Jaspis is een steen die staat voor rust en kalmte. Hij zorgt ervoor dat je niet gaat overanalyseren en geeft je een steutje in de rug om stappen te ondernemen om je doelen te bereiken. Ook maakt de steen je vrolijker en strijdlustiger als het even wat moeilijker is, zoals tijdens een depressie. Daarnaast zorgt de steen er ook voor dat je steviger in je schoenen staat en wat assertiever bent, waardoor je angst voor conflicten kan afnemen. De Dalmatiër Jaspis heeft een positieve werking op je bloedsomloop, spijsvertering, darmen en je geslachtsorgaan. Ook is het goed voor je kraakbeen, zenuwen en reflexen.


Reinigen en opladen...

Dalmatiër Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.