• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Citroen, Etherische Olie - De Groene Linde

Productnr.: 7442931433435

vanaf € 8,25
incl. btw

Beschrijving

'Ik ben een frisse wind voor je ziel...'

  • Latijnse naam: Citrus Limonum
  • Land van herkomst: Italië
  • Winning: Persing van de schil.

Chakra's: zonnevlecht

Edelstenen: Citrien, Gele Calciet

Mengt goed met: Alle Citrus oliën, Lavendel, Vanille, Ylang Ylang, Atlas Ceder, Grove Den, Spar


Tip: Voor een frisse adem en normale werking van het tandvlees, spoel je mond met Citroen olie.

Gebruik: Voeg aan lauw warm water 1 tot 2 druppels Citroen olie toe. Spoel je mond en spuug daarna uit, niet doorslikken. Doe dit 1 keer per dag.


Tip 2: Citroen is ook fantastisch om mee schoon te maken: Denk aan je aanrecht of koelkast, maar zelfs je toilet kan schoongemaakt worden met Citroen. Meng wat ouderwetse groene zeep in een beetje warm water en druppel er tien druppels Citroen bij.


MENSBEELD

Het Citroen type is bang om vreugde snel te verliezen. Ze is erg bezig met het verleden en dan vooral de onverwerkte emoties ervan. Ze vind het lastig om tegenslagen te zien als uitdagingen om zo het leven op een positieve manier te veranderen. Ze maakt vrolijk en onbezorgd en zorgt ervoor dat je met een open en frisse blik het leven tegemoet kan kijken.


PSYCHISCH

Citroenolie is als een frisse wind door de ziel en stoft alle spinsels uit het verleden weg. Je bent direct weer in het hier en nu. Als er geen beweging zit in je leven en je voelt je geestelijk zwaar, dan zorgt citroen ervoor dat je je weer lichter en vrijer gaat voelen. Dat is wat etherische olie met je kan doen! Door Citroen olie te gebruiken ga je het licht van het leven weer zien. Ze is goed voor de concentratie. Verdamp in een ruimte als je je koppie erbij moet houden. Citroen vergroot je zelfvertrouwen en heeft opbeurend effect.


SPIRITUEEL

De Citroen olie zorgt door de hoge trilling voor een zuivere verbinding met de hogere chakra's. Je komt in verbinding met jouw ware zelf en hoe meer je dit aspect van je spirituele zijn gaat begrijpen, hoe meer je je kan overgeven aan de verbinding met jouw hogere zelf.


LICHAMELIJK

Citroen olie daar knap je van op! Citroen heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en daagt daarom bij aan het behoud van een natuurlijk gezonde toestand. Ze heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.


CONTRA-INDICATIE

Citroen olie is fotosensibel en daarom kan je Citroen olie niet op de huid gebruiken als je daarna in direct zonlicht komt. Je kunt hierdoor pigmentvlekken krijgen die niet meer weg gaan.


AFFIRMATIE

"Ik waardeer en respect mijzelf voor wie ik ben en wat ik kan en laat mijn licht schijnen voor allen die dit willen zien."