• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Citrien Zaksteen 10-15 gram

Productnr.: 91503

€ 29,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Natuurlijke Citrien

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 15 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Citrien is een geelbruinige steen en behoort tot de macrokristallijne kwartsen. Citrien wordt dan ook wel eens gemaakt door Amethist of Rookkwarts te verhitten (Gebrande Amethist), maar dit is minder krachtig dan de natuurlijk voorkomende Citrien. De steen is vrij zeldzaam en is daardoor ook vaak duurder.


De spirituele werking van Citrien...

Citrien staat voor de verbinding met het goddelijke en (zon)licht. Het is daarom een hele krachtige steen die een positieve invloed heeft op reiniging van je energetische lichaam en je aura.


De mentale werking van Citrien...

Citrien staat voor onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen. Het geeft je een steuntje in de rug, waardoor je meer moed hebt om nieuwe dingen te proberen.

Daarnaast brengt het licht in donkere tijden en is het erg geschikt voor mensen die last hebben van zelfvernietigend gedrag, depressies of angsten.


De lichamelijke werking van Citrien...

Citrien heeft een versterkende werking voor je hele lichaam. Het wordt dus vaak gebruikt voor mensen die ernstig ziek zijn om je lichaam te helpen vechten.

Ook is het goed voor alzheimer, ME, spijsvertering en de werking van allerlei organen, zoals je milt, alvleesklier en meer, waardoor het geschikt is bij problemen als constipatie.

Daarnaast werkt het ook goed voor vrouwen die last hebben van hevige menstruatieklachten (PMS) en in de menopauze zitten. Gebruik het dan in de vorm van een elixer.


Reinigen en opladen...

Citrien kan op allerlei manieren gereinigd worden, maar dit is eigenlijk niet nodig, omdat de steen een zelfreinigende werking heeft. Mocht je toch de steen willen reinigen raden wij een op- en ontlaadsetje aan.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.