• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chrysopraas Armband 4mm

Productnr.: 66641

€ 27,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chrysopraas

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Chrysopraas is een heldergroene chalcedoon. Vroeger was de steen erg populair, maar tegenwoordig is hij een beetje in de vergetelheid geraakt. Het is ook een best zeldzame steen, want de steen zit tussen allerlei lagen gesteente in, waardoor het vaak met bulldozers of ander zwaar geschut verloren gaat. Het moet met de hand tussen de lagen uit gehaald worden. De meeste Chrysopraas wordt gevonden in Australië. Daar is de kleur ook vaak wat dieper groen dan in Europa. Er wordt ook veel blauw Chrysopraas aangeboden tegenwoordig, maar dit is kunstmatig gekleurd. De naam komt voort uit de Griekse woorden Chrysos (goud) en prasmai (schatten) en prasios (lichtgroen).


Chrysopraas is een zuiverende steen op alle vlakken. Spiritueel betekend dat dat je energie en aura's gereinigd worden. Ook zorgt het ervoor dat je meer open gaat staan voor je spiritualiteit en kan je helpen om makkelijker in een meditatieve stand te komen. Chrysopraas zorgt ervoor dat je minder het gevoel hebt afhankelijk te zijn van anderen. Ook gaat het dwangmatige handelingen tegen, zoals bijvoorbeeld tics. Het vermindert daarnaast ook slaapproblemen, zoals nachtmerries, moeilijk inslapen en licht slapen. In het algemeen stimuleert Chrysopraas een positievere houding in het leven en helpt het je meer zelfvertrouwen te krijgen. Het wordt vaak ingezet voor kinderen die zich niet begrepen voelen en moeite hebben met zichzelf te uiten of last hebben van hyperactiviteit. Chrysopraas heeft een ontgiftende werking en stimuleert daardoor de leveractiviteit. Daarnaast heeft het ook een positieve werking op huidaandoeningen, ogen, jicht en onvruchtbaarheid bij vrouwen door met name infecties.


Reinigen en opladen...

Chrysopraas kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.