• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chrysant Steen Zaksteen 10-25 gram

Productnr.: 86515

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chrysant Steen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 25 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Chrysant steen is een hele bijzondere steen, opgebouwd uit verschillende andere edelstenen. Zo kan de steen bestaan uit Celestien, Calciet, Chalcedoon, Dolomiet of Witte Veldspaat. Deze stenen worden vervolgens omhuld in donkergrijze of zwarte kalksteen. De steen staat ook wel bekend onder de naam 'Flower Stone'.


De werking van Chrysant Steen...

Chrysant Steen staat erom bekend een voorspoed, geluk en welvaart aantrekkende steen te zijn. Het laat kansen op je af komen, en trekt positieve zaken aan. De steen kan je ondersteunen om helemaal uit te bloeien tot jezelf en je verborgen talenten naar boven halen. Hierdoor kan de steen je helpen om je levensdoel te vinden en je ondersteunen om deze waar te maken. Chrysant steen ondersteunt en motiveert diepe wensen en dromen, om deze te herinneren en uit te laten komen. Chrysant Steen heeft een aardende werking die je helemaal in balans brengt. Hierdoor is hij ook fijn om te gebruiken bij energetisch werk en meditaties. Chrysant Steen ondersteunt lichamelijk de vruchtbaarheid.


Reinigen en opladen...

Chrysant Steen kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.