• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chlorietkwarts Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 54189

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chlorietkwarts

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Chloriet is een helder groen/blauw kristal. Hij wordt vaak gevonden in bergkristal, dit is de Chlorietkwarts (ook wel een Lodoliet variant). Ze is doorzichtig met sporen van Chloriet, wat de steen groen kleurt.

De naam komt voort uit de kleur van de steen. Chloros betekend namelijk in het Grieks 'groen'.

De steen wordt voornamelijk gevonden in Rusland en de Verenigde Staten.


De werking van Chlorietkwarts...

Chloriet staat erom bekend erg goed te helpen voor mensen die veel last hebben van psychische aanvallen. Het helpt je emoties te reguleren en te aarden in je energie, waardoor je meer plezier kunt halen uit het leven hier op aarde. Ze staat in verbinding met het hartchakra. Welke centraal staat voor liefde. Het ontvangen en het geven van liefde aan jezelf en aan anderen.

Bergkristal staat voor zuivering en licht. Ze brengt nieuwe energie met haar mee en voorziet je daar ook van. Ze versterkt de werking van andere stenen en brengt deze ook nieuwe, frisse energie. Ze staat voor verlichting en helderheid. Lichamelijk heeft ze een verkoelende werking.


Reinigen en opladen...

Chlorietkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.