• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Charoiet Zaksteen 5-10 gram

Productnr.: 87855

€ 24,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Charoiet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Chaoriet is een blauwpaarse edelsteen die uit Rusland, Siberië komt. Hij staat ook wel bekend onder de naam 'Tsaroiet'. Hij kan in verschillende kleuren voorkomen, zoals lichtbruin, violet en blauw-violet, daarnaast kan hij insluitingen bevatten in het donkergroen, grijs of zwart. Charoiet behoort tot de silicaten.


De spirituele werking van Charoiet...

Chaoriet is een mooie steen die je kan ondersteunen bij het overkomen van obstakels en weerstanden. Het is een fijne steen voor mensen die moeilijk om kunnen gaan met veranderingen. Chaoriet helpt je om los te komen van negatieve energieën en invloeden van anderen. Hierdoor bevordert de steen spiritueel het inzicht. Chaoriet reinigt het aura en zet negatieve energieën om in positieve energieën. Charoiet kan je helpen om beter te aarden en te landen in je eigen aardse lichaam, hierdoor maakt het duidelijk waarom jij hier op aarde bent gekomen en wat jouw doel hierin is. Het verbreekt slechte verbindingen met de andere kant, de plek waar je bent voor je op aarde komt.


De mentale werking van Chaoriet...

Charoiet stimuleert daadkracht, spontaniteit en vastberadenheid. Het is een stress verminderende steen die staat voor onvoorwaardelijke liefde. Door zijn aardende werking vermindert het de gevolgen van niet goed geaard zijn, zoals een gevoel van heimwee, angst en onzekerheid. Het is een fijne steen voor mensen met verlatingsangst.


De lichamelijke werking van Chaoriet...

Lichamelijk werkt Charoiet in op de bloeddruk en het hart. Het ondersteunt de lever, alvleesklier en de stofwisseling. Charoiet wordt vaak ingezet bij mensen met klachten van autisme en slaapproblemen. De steen heeft een kramopheffende en kalmerende werking.


Reinigen en opladen...

Chaoriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.