• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Charoiet Zaksteen

Productnr.: 87855

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chaoriet is een blauwpaarse edelsteen die uit Rusland, Siberië komt. Hij staat ook wel bekend onder de naam 'Tsaroiet'. Hij kan in verschillende kleuren voorkomen, zoals lichtbruin, violet en blauw-violet, daarnaast kan hij insluitingen bevatten in het donkergroen, grijs of zwart. Charoiet behoort tot de silicaten.


De werking van Charoiet:

Chaoriet is een mooie steen die je kan ondersteunen bij het overkomen van obstakels en weerstanden. Het is een fijne steen voor mensen die moeilijk om kunnen gaan met veranderingen. Chaoriet helpt je om los te komen van negatieve energieën en invloeden van anderen. Hierdoor bevordert de steen spiritueel het inzicht. Chaoriet reinigt het aura en zet negatieve energieën om in positieve energieën. Charoiet kan je helpen om beter te aarden en te landen in je eigen aardse lichaam, hierdoor maakt het duidelijk waarom jij hier op aarde bent gekomen en wat jouw doel hierin is. Het verbreekt slechte verbindingen met de andere kant, de plek waar je bent voor je op aarde komt.


Charoiet stimuleert daadkracht, spontaniteit en vastberadenheid. Het is een stress verminderende steen die staat voor onvoorwaardelijke liefde. Door zijn aardende werking vermindert het de gevolgen van niet goed geaard zijn, zoals een gevoel van heimwee, angst en onzekerheid. Het is een fijne steen voor mensen met verlatingsangst. Lichamelijk werkt Charoiet in op de bloeddruk en het hart. Het ondersteunt de lever, alvleesklier en de stofwisseling. Charoiet wordt vaak ingezet bij mensen met klachten van autisme en slaapproblemen. De steen heeft een kramopheffende en kalmerende werking.


Reinigen en opladen:

Chaoriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één zaksteen.